Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Húsleves csirke mellcsontból

felvitel dátuma: 2013-02-21 14:31:47       mai nézettség: 1       nézettség: 3593
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:
  • 2 lefilézett csirke mellcsont
  • 3 nagyobb sárgarépa
  • 2 nagyobb petrezselyem
  • 1 kis fej karalábé
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 kis fehérhúsú paprika
  • 1 kis csokor friss petrezselyemlevél
  • 10 db szemes bors
  • 2 tk
  • 1 tk ételízesítő

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A húst megtisztítjuk.

A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, megmossuk.

A sárgarépát és a petrezselymet és a karalábét nagyobb darabokra vágjuk.

A paprikát kicsumázzuk és beletömködjük a petrezselyemlevelet.

A húst feltesszük hideg vízben főni.

Ha elkezd habozni, azt leszedjük.

Belerakjuk a zöldségeket, a fűszereket.

Két óra alatt megfőzzük.

Főtt csigatésztával, melegen kínáljuk.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.