Leves apró hús (csirke húsos csont)
zöldség
3 teáskanál só,
szemes bors,
étel ízesítő
Nagyon sok áramot elhasználok és mostanában kevés időm van ezért döntöttem a kukta vásárlás melett!
Ez nem új régen is használták csak most van modernebb gyártású is!
A kuktába teszem a húst, ráteszem a zöldségeket fűszereket és felöntöm vízzel.
Bezárom és elindítom leves programon (20 perc)
Jelez mikor kész, ilyenkor hagyom pihenni, majd miután nincs gőz leveszem a tetejét.
Addigra szépen leülepszik átszűröm és tésztát főzök hozzá!
Ízletes, nincs tele konyha párával és mellette lehet mást is csinálni dolgozik szépen!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.