Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / meleg recept ( tálaláskor ) » Húsleves tásztába zárt húsgombóccal

felvitel dátuma: 2011-02-08 12:51:52       mai nézettség: 1       nézettség: 2087
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

marhahús: 40 dkg
vegyes zöldség (reszelve): 30 dkg 
fokhagyma: 3 gerezd
vöröshagyma: 1 fej
apróra vágott petrezselyem: 1 evőkanál
só: 1 kávéskanál
egész bors: 1 kávéskanállal
tojás: 2 db
liszt: 20 dkg

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:
A megmosott marhahúst hideg vízben feltesszük főni.
Leszebjük a habot.
A vegyeszöldséget megreszeljük és beletesszük a levesbe. Beletesszük a vöröshagymát, fokhagymát, egész borsot, majd készre főzzük.

A levesbetétet külön vízben készítjük el.
A nyújtott tésztára ráhelyezzük 4 cm távolságra a hús, tojás, petrezselyem keveréket.
Kis batyukat készítünk és a levesbe helyezzük, megfőzzük.
Tálaás előtt a levesbe helyezzük.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.