Hozzávalok: 1 fej káposzta, 6 szelet tarja, 1 db, vörös hagyma, só, bors, babérlevél, paprika, zsír a pörkölthöz,és a rántáshoz, kevés liszt ,őrőlt paprika, fél liter paradicsom lé.
Elkésztés: A vöröshagymát apró kockákra vágom, zsiradékon üvegesre sütöm. Beleteszem az őrőlt paprikát és a húst, teszek rá vizet hogy ellepje,és megfőzőm pőrkőltnek. Közben a káposztát leszelem, sózom,picit várok vele és fórrásban lévő vízzel leöntöm. Addig a babot egy fazékba felteszem főzni,.Leszűröm a káposztát ,és a babhoz adom. Elkészítem a rántást kevés zsiradékon nem sok liszttel szép rózsaszinre sütöm. Teszek hozzá vizet, és csomó mentesre keverem, hozzáöntöm a leveshez. Jól elkeverem,öntök hozzá fél liter paradicsom lét. Ha a hús megfőtt hozzáöntöm. Összeforralom,és lehet tálalni,jó friss házi kenyérrel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.