1. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval hólyagosra dagasztjuk.
2. Letakarva meleg helyen kelesztjük, amikor megkelt, még egyszer jól átgyúrjuk, és 2 felé vágjuk a tésztát .gombócot formálunk és külön külön kinyújtjuk .
3. Nekem a gyors kelesztő tálam ezt az időt lerövidíti .
4. A Tűzhely méretű tepsit jól kiolajozom és belisztezem majd a kinyújtott tésztát szépen belerakom ,szélei lehetnek vastagabbak.
5. Ezután a tésztát is picit olajozom ,megkenem a
Házilag készült ketchuppal és rakom rá a száj íz szerinti feltéteket.
Ebből az adagból 2 tepsivel lesz.
6. Én most mexikói újhagymást és Húsos vöröshagymást készítettem.
Mindegyik konzervet kikevertem még egy arany fácán paradicsommal, tetejére hagyma került.
Mikor minden rajta van mégegyszer meglocsolom a ketchuppal és trapista sajtot reszelek rá.
7. Előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt megsül.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.