nagyon guszta!
-4 szelet borju hús
-1 fej hagyma
-4 szelet császárszalonna
-4 db savanyu uborka
-mustár
-paradicsompaszta
A szószhoz:
-2 sárgarépa
-1 paprika
-1 paradicsom
-1 fej hagyma
-1 kis zeller gyökér
A hozzávalókat tetszés szerint felvágom,ahússzeleteket kiklopfolom , megkenem mustárral és paradicsompasztával,ezután rárakom a hozzávalókat feltekerem és összekötöm, egy kiolajazott edénybe teszem és kicsit megdinsztelem ezután hozzáadom az apróra vágott zöldségeket feltöltöm vízzel és jó puhára főzöm.Miután megfőtt kiszedem a tekercseket és a zőldséget simára paszírozom, sóval borssal ízesítem.Visszateszem a tekercseket a szószban krumplipürével,rizzsel vagy kifőtt tésztával tálalom.
Jó étvágyat!!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.