Marcsi,ez nagyon jól néz ki, húsvétra megcsinálom.
A sonkát megfőzöm a Mesterszakács Nyeles 2,4 l-es Főzőedényben. Langyosra hűtöm csak a főzővízben.
A kenyértésztához a hozzávalókat a Tupperware Duplafalú kelesztőbe teszem, összedolgozom és kelesztem.
Miután a tészta megkelt, kisodrom a Tupperware Gyúrólapon, a Tupperware Nyújtóval.
A sonkát a tészta közepére teszem úgy, hogy a bőre legyen felül. (Aki nem szereti a bőrét, az óvatosan lefejtheti a sonkáról.)
A sonkát becsomagolom a kenyértésztába és úgy teszem az UltraPlusz edénybe, hogy a hajtogatott része legyen alul, tehát megfordítom a csomagolás után.
Az edényt befedem a tetejével és 180-200 fokos sütöben szép pirosra sütöm.
Friss reszelt tormát kínálok hozzá.
Javasolt Tupperware edények:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.