Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta receptek » Húsvéti sós kalács

felvitel dátuma: 2011-12-30 13:39:57       mai nézettség: 1       nézettség: 1790
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1kg liszt,

5 dkg élesztő,

15 dkg. cukor,

1/2 liter tej,

2 tojás,

20 dkg Ráma

3 kk.

A kenéshez: 1 tojás sárgálya kis tejjel

Előkészületi idő: 45 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A tejet meglangyosítom, kb.1dl tejből,1ek.cukor, élesztőből kovászt készítek.

A lisztet egy tálba öntöm, bele a , cukor, Ráma, kovász, maradék tej.

Az egészet jól összegyúrom, kb. háromnegyed órát kelesztem. Majd nyújtom deszkán, négy egyenlő részre.

A négy részből fonatot készítek, majd végeit összefogom és bekenem tojással.

Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20-25 perc

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Miholics Gyuláné 2011 december 30

Nagyon mutatós, én is elkészítem.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.