35 dkg kemény sajt ( több fajta ): 35 dkg
20 dkg kemény paradicsom: 20 dkg
1 doboz szardínia
2 kemény tojás: 2 db
füstölt sajt: 12 dkg
15-20 szem kapribogyó: 20 db
salátalevél: 4 db
Öntet:
4 ek salátaolaj
1 citrom leve
1 csipet szárított oregánó
só, bors
Minél többféle sajtból készítjük, annál finomabb, de füstölt mindenképp legyen benne.
A sajtokat apró kockára vágjuk, hozzáadjuk az ugyancsak felkockázott, megmosott paradicsomot, a kapribogyót és a cikkekre vágott keményre főzött tojást ( legalább félbe vágjuk ).
A hozzávalókból elkészítjük az öntetet és lazán a salátához keverjük. Salátalevelekkel kibélelünk egy mélyebb tálat, beleszedjük a salátát, szardíniával díszítjük,hidegen fogyasztjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.