Isler: 40 dkg liszt 1 sütőpor 20 dkg porcukor 1 citrom reszelt héja Fél citrom leve 2 csomag vaniliáscukor 2 db tojás 25 dkg margarin 2 tábla étcsokoládé torta bevont Lekvár
A tésztához valókat egy tálba tesszük a hideg margarint darabokra vágni és úgy adok hozzá.a hozzávalókat összedolgozzuk. Ha nagyon laza fóliába rakni és a hütöbe rakni 1 órán át. Utána a gyuró deszkán lisztet részbe kinyújtani 3 mm re és kiszagattni mindig 2 öt párban és vajas lisztezett tepsibe rakni és kisütni. Megvan megvárni míg kihült és lekvárral megkenni és a párját rárakni. Lehet egy fajtát csinálni de lehet több fajtát is csinálni. Ha kész a végén a tábla csokit göz fölött megolvasztani úgy hogy apróra törni vajat rakni bele és egy pici olaj és így felolvasztani és megkenni az isler tetejét és kész
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.