Nagyon mutatós a tekercs. Hasonlót már készitettem. Hagmy helyett snidlinget használok, és egy kevés mustárt.
30 dkg eidam sajt
töltelék:
15 dkg teavaj
4 db kocka krémsajt
3 db tojás
1 db vöröshagyma
1 kis csokor apróra vágott zöldpetrezselyem
15 dkg diétás szalámi
csipetnyi só, feketebors
30 dkg eidam sajot forrásban levö vízbe 30 percre beleteszed, hogy megpuhuljon.
Majd elkészítjük a tölteléket: 15 dkg teavajat, kikeverem 4 kocka krémsajttal, ehhez hozzáadok 3 fött tojást lereszelve, 1 hagymát lereszelve, 1 kis csokor apróra vágott zöldpetrezselymet, 15 dkg vékony kockákra vágott diétás szalámit, sózom, feketeborsozom.
30 perc után kiveszem a forrásban levö vízböl az eidamot és óvatosan kinyújtom kb. 60 x 60 cm-s kockára, vékony lapra. Erre rákenem a sajtos masszát és óvatosan, szorosan feltekerem. Ezután alufóliába csomagolom és beteszem pár órára a hütöbe. Majd szeletelem.
Nagyon finom vendégváró!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.