Timcsi ez nagyon jó recept mentve a szakácskönyvbe!
1 kis fej karfiol
1 dl tejföl
1 db tojás
só
őrölt bors
őrölt szerecsendió
kevés margarin
zsemlemorzsa
A fűszerek: http://www.toldifuszer.hu
A rózsáira szedett karfiolt jó megmosom, majd egy kevés sóval felteszem főni. Miután megpuhult leszűröm, és egy időközben margarinnal kikent, zsemlemorzsával megszórt jénaiba pakolom a karfiolrózsákat. A tejfölt elkeverem egy nyers tojással, reszelt szerecsendióval, őrölt borssal és sóval, majd a keverékkel megöntözöm a zöldséget. Sütőbe téve jó húsz-huszonöt perc alatt összesütöm. Önálló fogáskét, vagy hús mellé köretként egyaránt finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.