Piskóta: A piskótához felverjük a tojásfehérjét.Amint megkeményedett beletesszük a cukrot ,a tojássárgáját , a liszete és a sütőport.Előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sűtjük.A piskótát félbe vágjuk és az egyik lapot visszarakjuk a torta formába.Krém: A joghurtokat a cukorral , a zselatinnal lábasba össze kell keverni és egy kicsit langyítani(nem főzzük).1/2 l tejszínit felverjük .Majd a gyümölcsöt és a tejszínt összekeverjük a joghurttal.A tortaformába beleöntjük a krémet és befedjük a másik piskótával.egy éjszakát a hűtőben állni hadjuk.Majd másnap felverjük a tejszínt és belekeverünk egy csepp piros ételszínezéket és díszítjük.Körbe rakjuk babapiskótával és egy szalaggal átkötjük. Jó étvágyat.