Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Joghurtban érlelt csirkemell saláta ágyon

felvitel dátuma: 2011-03-15 12:31:27       mai nézettség: 1       nézettség: 2659
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

- csirkemell: 80 dkg
- zöldség (sárgarépa, uborka, paradicsom, lilahagyma, paprika) 80 dkg
- joghúrt: 4 dl 
- só, kapor: ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Joghúrtos öntetet kétfelé veszem, egyik felében a csíkokra vágott csirkemellet fűszerezem, kaporral szórom, és érlelem 2 órát, majd folyamatos keverés mellett dinsztelve készre sütöm.

A zöldféleségeket vékony szeletekre felaprítom, erre locsoljuk a kapros joghurtos öntetet és a megsütött csirkemellcsíkokat.

Ital ajánlatunk: fehér, félszáraz bor

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.