4 db csirkecomb
2 dl joghurt
só
őrölt fehér bors
őrölt chili
szárnyas fűszer
curry
2 gerezd fokhagyma
A panírozáshoz:
kukorica liszt
tojás
zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk.A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal. A combokat műanyag zacskóba tesszük,ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk ,hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára de még jobb ha egy napra!
Elkészítés:A combokat kivesszük a zacskóból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe,felvert tojásba és a zsemlemorzsa,kukoricapehely keverékbe panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.