NAGYON FINOM LEHET ÉS GYORS,
gyümölcskonzerv
babapiskota
1 evökanál zselatin
2 dltejszin
1 nagy doboz gyümölcsjoghurt
A joghurtot elkeverjük a zselatinal,felmelegitjük.de nem forraljuk.majd kihültjük.Tetszés szerint gyümölcsöt,konzervet,vagy beföttet darabolunk bele,ha lehet a joghurtnak megfelelöt.
A tejszint kemény habbá verjük és a langyosra hült joghurthoz lazán hozzákeverjük.Özgerincformát folpackkal kibélelünk,beleöntjük a joghurtos masszát.tetejét beboritjuk babapiskotával és hütöben állni hagyuk.
Ha jól megdermedt,kiboritjuk és szeleteljük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.