40 dkg csirkemell
20 dkg bacon szalonna
20 dkg tehén túró
20 dkg juh túró
1 tojás
4 dl tejföl
fél dl olaj, só, bors,
csipet bazsalikom, ( szárított)
pici tárkony( szárított)
40 dkg fodros kocka tészta
40 deka csirkemell felcsíkozva, 20 deka bacon szalonna apróra vágva, 20 deka tehén túró, 20 deka juh túró. 1 tojás, kb. 4 decinyi tejföl, fél decinyi olaj, só, bors, csipet bazsalikom, pici tárkony.
40 deka fodros kocka.
Az olajon megpirítottam a fele szalonnát és a csirkemellet, só, bors rá.
A tejfölt, tojást kikevertem, bele a fele bacon, majd a túrók, ezeket bele a szalonnás -csirkemelles edénybe, jól összekevertem, majd a tésztát is kifőztem hozzáadtam. A jénai aljára nagyon pici olajat tettem és zutty bele. Előmelegített sütőben, légkeveréssel 150 fokon, fél óra alatt készen is lett!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.