- pulykamell: 80 dkg
- tonhalfilé: 15 dkg
- juhsajt: 20 dkg
- citrom: fél db.
- fokhagyma: 5 dkg
- olíva olaj mártáshoz 0,5 dl
- kapribogyó: kis üveggel
- fűszerkeverék: ízlés szerint
- krokett: 32 db
- diszítéshez: gomba piritva, zöldség, déli gyümölcs
A pulykamellet vékony egyenletesre szeleteljük, enyhén klopfoljuk, és forró rostlapon mindkét oldalát megsütjük.
Friss tonhalfiléből, kapribogyóból, fokhagymából, citrommal ízesítve mártást készítünk.
( az összehalmozott alapanyagokat állandó keverés mellett dinszteljük )
A megsütött pulykamellre helyezzük a juhsajtot, majd megpirítjuk.
Tálaláskor a mártást juhsajttal pirított hús alá öntjük, majd friss zöldséggel ízlésesen díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.