Recept:
50 dkg liszt
50 dkg juhtúró
40 dkg margarin
3 dl tejföl
2 tk só
Tetejére:
1 tojás kissé felverve
reszelt parmezán sajt.
A hozzávalókat összedolgozzuk, hogy egynemű tésztát kapjunk. Folpack-ba csomagoljuk, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük. (Most egy éjszakán át hűtőben volt.)
A hűtőből kivéve lisztezett felületen a tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kisebb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, megkenjük tojással, és reszelt sajtot szórunk a tetejükre.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt szép aranybarnára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.