Elvittem!
A piskótához:
8 db tojás
6 ek.finom liszt
8 ek.cukor
2 ek.kakaópor
1 cs.sütőpor
A krémhez.
20 dkg kókuszreszelék
1/2 l hulala tejszín
A kókusz áztatásához:2 dl tej
Előkészítés:A kókuszt előző nap tejbe áztattam.
Elkészítés:Megsütjük a piskótát majd hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük. A kókuszt lecsepegtetjük és óvatosan a tejszínhabba keverjük. A piskótát lapjával ketté vágjuk és megkenjük a krém kétharmadával. Rátesszük a piskóta másik felét és a tetejét bevonjuk a maradék krémmel.
A piskótát kockákra vagy szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.