Kakas combjai, szárnya, háta, melle (összedarabolva)
1 nagy fej vöröshagyma, piros őrölt paprika, só, bors, ajvárt is használtam ízesítésre
3 db tojás, kb 1,5 dl víz és finomliszt
A hagymát lereszelem, kevés mangalica zsíron megdinsztelem, rárakom a húst, átforgatom, sózom, és elkezdem szépen lassan főzni. Majd ha a lé kezd elfőni, ráteszem az őrölt paprikát, az ajvárt a borsot megkóstolom, és pótolom a sót, ha kell még hozzá.
Megcsinálom a nokedlit , forró sós vízbe kiszaggatom, ha felforr keverek még egyet rajta és szedem ki, pörköltszaftatl meglocsolom, összekeverem és készen is van.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.