50dkg sütni való kolbász,10 dkg füstölt szalonna,15 dkg hagyma, 15 dkg savanyú káposzta, 20 dkg friss fehér káposzta,1 teáskanál kristálycukor, só, bors, 20 dkg paradicsompüré, 3 gerezd fokhagyma, 30 dkg főtt szárazbab, vagy két doboz konzervbab,olaj.
Serpenyőben kevés olajon megsütjük a kolbászt a felkockázott szalonnával együtt, a kolbászt félig sülten kiveszem,. A cukrot beleteszem a hagymát és a káposztákat, sózom, borsozom, a fokhagymát rányomom, kicsit pirítom, majd hozzáadom a paradicsomot, bele a kolbászt és a babot.
10-15 perc alatt összepárolom, lehet tenni rá egy kis oregánót.
A kolbászokat kettévágom és tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.