1 kg mexikói vegyes zöldség
20 dkg párizsi
Fél üveg gyöngyhagyma
4 kemény tojás
1 citrom
1 cs petrezselyem
1 pohár joghurt
Fél tubus kapros majonéz
Só, Bors, Saláta-fűszerkeverék ízlés szerint
A joghurtot és a kapros majonézt egy mély tálban simára keverjük.
A mexikói vegyes zöldséghez hozzáadjuk a leszűrt gyöngyhagymát, az apró kockára vágott párizsit és a keményre főzött tojást.
Megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.
Pikáns ízét szűrt citromlével adjuk meg.
Végül az egészet jól összekeverjük, és tálalásig hűtőszekrényben tartjuk.
Tetejét tojásszeletekkel díszíthetjük. hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.