Lazac, só, 1 csipet fehér bors, halfűszer, 1/2 maréknyi kapor, provencei fűszer, 2-3 ek olíva olaj, 1/2 kg bébirépa, 1 kk porcukor, köretnek cukorborsós rizs
A lazacok szürke bőrét levesszük, megmossuk, picit sózzuk, mert a halfűszer is sós ( vagy provencei fűszert használunk ), ezzel és kaporral is meghintjük. Használhatunk zúzott fokhagymát is! Kevés olíva olajon megpároljuk, tálaláskor facsarunk rá egy pici citromot. Köretnek bébirépát pároltam 1 kk porcukorral, mert szeretjük az édes-sós kombinációt+rizst összekevertem puhára főtt cukorborsóval. Isteni volt, jó étvágyat!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.