( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)
A húst alaposan megtisztítjuk, vékonyra klopfoljuk, besózzuk és meghintjük kevéske borssal.
Elkészítjük a tölteléket. A kaprot alaposan megmossuk, és apróra vágjuk, a túrót egy villa segítségével jól összetörjük. Beleszórjuk a kaprot, a fél kávéskanál sót, majd belekanalazzuk a tejfölt és összeforgatjuk.
A karajszeleteket kiterítjük és egyenlően elosztjuk rajtuk a tölteléket.
A hús egyik oldalát ráhajtjuk a másik felére és a széleket kicsit összenyomjuk.
Előkészítünk három tálkát, az elsőbe a lisztet, a másodikba a tojást egy kicsit felverve, a harmadikba a zsemlemorzsába kevert szezámmagot tesszük.
A megtöltött húsokat óvatosan bepanírozzuk a liszt-tojás-morzsa sorrendben.
Forró, bő olajban kb. 12 perc alatt mindkét oldalukat barnára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.