nagyon finom lehet
A tésztához:16 db tojás
16 evőkanál cukor
10 evőkanál liszt
6 evőkanál órölt dió
2 kávéskanál sütőpor
A krémhez:1 puncs puding
3dl tej
50dlg margarin
14 evőkanál porcukor
rum aroma vagy rum
30 dkg őrölt dió
Sütünk 2 db piskótát, az egyiket kerek,a másikat szögletes formában.Ha kihűlt, a szögletest hosszában 3 részre vágjuk, a kereket elfelezzük.
A leáztatott pudingot keményre felfőzzük, hűlni hagyjuk.A margarint elkeverjük a porcukorral, rum aromával, őrölt dióval.
Megkenünk egy kerek lapot, majd a 3 csíkot.A csíkokat a kerek lapon tekerjük.Megkenjük a másik kerek lap belső felét, ráillesztjük a tekert részre.Bevonjuk a maradék krémmel a tortát, díszítjük tetszés szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.