Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Karajszeletek palacsinta köntösben

felvitel dátuma: 2012-08-07 17:25:06       mai nézettség: 1       nézettség: 5419
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók 4 személyre:

8 szelet karaj csont nélkül /6-8 dkg-os szeletek/

20+10 dkg finom liszt

2 db tojás

3 dl szóda vagy szénsavas ásványvíz

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A 20 dkg lisztből,ásványvízből és a tojásokból  csipet sóval sűrű palacsintatésztát keverünk.

Elkészítés:A hússzeleteket lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és olajban kisütjük.

Köretnek rizi-bizit vagy petrezselymes burgonyát kínálhatunk mellé.

étvágyat kívánok hozzá!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.