Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Böjti ételek receptek » Karalábékrémleves

felvitel dátuma: 2013-06-11 14:53:15       mai nézettség: 1       nézettség: 2461
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 4 zsenge karalábé
  • 2 nagyobb krumpli
  • 0,5 leveskocka
  • 1 kk
  • 0,5 kk bors
  • 2 dl főzőtejszín (20%-os)
Előkészületi idő: 25 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

A karalábékat és a krumplikat alaposan megtisztítjuk, meghámozzuk, és apróra kockázzuk.

Egy kis fazékba tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje.

Beleszórjuk a fűszereket, beledobjuk a leveskockát.

Ha a zöldségek puhára főttek, merülő mixerrel pürésítjük.

Ízlés szerint hagyhatunk benne zöldség darabokat.

A tűzre visszatéve a tejszínnel bekrémesítjük.

Hagyjuk felforrni.

Zsírjára pirított szalonnával és apróra vágott petrezselyemmel megszórva kínáltam.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.