Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Karalábéleves

felvitel dátuma: 2011-07-04 23:23:05       mai nézettség: 3       nézettség: 2571
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 nagyobb vagy 2 kisebb fej karalábé
  • 1 fej vöröshagyma
  • , őrölt bors, pirospaprika
  • petrezselyem
  • napraforgó olaj, liszt a rántáshoz

    A fűszerek Toldi Fűszer termékek:

    www.toldifuszer.hu 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
  1. A karalábét megtiszítjuk, majd tökgyalun lereszeljük.
  2. Zsemleszínű rántást készítünk kevéske olajjal és liszttel.
  3. Tűzról lehúzva a rántást fűszerezzük pirospaprikával, borssal, majd visszatéve a tűzhelyre rádobjuk a reszelt karalábét, és felöntjük vízzel.
  4. Sóval, ételízesítővel ízlés szerint megszórjuk, és beletesszük egészben a megtisztított vöröshagymát.
  5. Mielőtt majdnem kész lenne a levesünk (kb. 25 perc), apróra összevágott petrezselyemmel megszórjuk, és még picit főzzük együtt.
Szakács: Hani


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.