Karalábés csirke
Hozzávalók:
1,5 kg csirke ( lehet csak csirkemellből is készíteni 1 kg mell kell hozzá)
10 dkg vaj
3- 4 fej zsenge karalábé,
1 evőkanál liszt
2 dl tejszín vagy tejföl
1 csokor petrezselyemzöld
A megtisztított kockára vágott karalábét foró vajban 2-3 percig pároljuk, majd beletesszük a feldarabolt csirkét, megsózzuk és kevés vízzel jó puhára pároljuk. Végül a tejszínben vagy a tejfölben simára keverjük a lisztet. Besűrítjük vele a karalábés csirkét, rászórjuk a megvagdalt petrezselyem zöldet, és rizzsel körítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.