Tészta:
Krém:
Csokimáz:
A sütőt előmelegítjük 170 fokra.
A Konyhaművész Pro Tálban kemény habbá verjük a tojások fehérjét. Hozzáadjuk a cukrot, amivel addig verjük, míg az feloldódik. Hozzáadjuk a tojások sárgáját is, azt is jól elkeverjük, majd végül a sütőporos lisztet és a pudingport is elvegyítjük a masszában.
A tepsit zsírozzuk, lisztezzük, beleöntjük a piskóta masszát, és tűpróbáig sütjük.
Miután megsült, kiborítjuk a deszkára, egy másik deszka segítségével megfordítjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet.
A 2,4 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben megpirítjuk a cukrot. Felengedjük a tejjel, és néha megkevergetve hagyjuk felolvadni a pirított cukrot. Vigyázat elején kifuthat a tej!!
Mikor felolvadt teljesen a karamellizált cukor, belekeverjük a pudingot, és jó sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni a pudingot.
Közben a vajat jól kikeverjük és miután a pudingunk is kihűlt, a kettőt összekeverjük.
A kész krémet a piskóta tetejére kenjük.
A csoki mázhoz a cukrot a kakaóporral elkeverjük, hozzáadjuk a tejet, és sűrűre főzzük. Belekeverjük a vajat, és a krém tetejére kenjük. Szóró cukorral díszíthetjük vagy ki-ki ízlése szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.