Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Karfiol húsos takaró alatt

felvitel dátuma: 2013-03-25 20:01:45       mai nézettség: 1       nézettség: 2428
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók
1 karfiol
2 evőkanál
350g vegyes vagdalthús
2 tojás
1 fej vöröshagyma
( megreszelve)
1/4 teáskanál fekete bors
1 csipet szerecsendió
2 evőkanál vaj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:

Két liter sós vizet forraljunk fel.
Tisztítsuk meg a karfiolt, és a torzsát keresztbe vágjuk be, Öt percig főzzük, majd öntsük le róla a vizet.
A vagdalt húst keverjük össze a tojásokkal, a hagymával, és ezt 1/8 l vízzel gyúrjuk simára, majd sóval, borssal és a szerecsendióval ízesítsük.
Zsírozzuk ki a jénai tálat, a karfiolt állítsuk bele, és tegyük köré a húst. Rakjunk a forró sütő középső részére.
Ha félig megsült,rakjunk vajdarabkákat a húsra

Mi illik hozzá
Paradicsommártás és petrezselymes burgonya vagy rizibizi ,sör vagy ásványvíz

Szakács: barbi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.