karfiol leves:
1 karfiol
3 szál sérga répa
1 kicsi karalábé
negyed zeller
1 közepes hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis tejföl
só .bors, vegeta, piros paprika
tészta
A hagymát apróra vágom és olajon megdinsztelem majd a fokhagymát is apróra vágva bele rakom a sárga répát megpucolom es felkarikázom es beleraom kicsit dinsztelem a zödséget is a zellert meg a karalábét is de azt egybe rakom bele az izze miatt. Füszerezem só bors,vegeta, piros paprika felengedem vizzel es főzöm kb: 30 pecig mig a répa puha nem lesz .Amint jo akor a karfiol ami rozsáira szedtem azt belke rakom a levesbe és főzöm 20 percig amint kész . minndenki aki eszi rak magának bele tejfölt.
És fözök hozzá tesztát eper levél
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.