Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Karfiolleves!!!!

felvitel dátuma: 2012-04-24 14:13:26       mai nézettség: 1       nézettség: 1187
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kis fej karfiol (kb 60 dkg)
1 csokor petrezselyemzöld
ételízesítő

liszt
olaj
tejföl

A galuskához:

1 db tojás
liszt

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

A karfiolt rózsáira, szedjük a petrezselymet felaprítjuk.
A  karfiolt odateszem főni beleszórom az ételizesitőt a sót.
Amikor a karfiol is megpuhult, berántjuk a levest,rászórjuk a petrezselymet

Elkészítjük a galuskát: a tojást összekeverjük a liszttel és pici sóval vizzel.
Közepes lágyságú massza legyen és beleszaggatom a levesbe mikor feljöttek a tetejére kész a leves.

Tejfölel tálalom!!!

Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.