Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Karfiolos gyöngy hagyma

felvitel dátuma: 2012-01-27 14:02:19       mai nézettség: 1       nézettség: 2527
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

 

  • 3-4 sárgarépa
  • 1 kg gyöngyhagyma
  • 2 egész karfiol

Savanyúlé:

  • 1,5 l víz
  • 25 dkg cukor
  • 1,5 ek
  • 1/4 ek borkénpor
  • 2,5 dl ecet (20 %-os)
  • egész bors
  • mustármag
  • koriander
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

 

  1.  A sárgarépát, a hagymát megtisztítjuk. A karfiolt rózsáira szedjük.
  2. Alaposan megmossuk, és lecsepegtetjük.
  3. Majd üvegekbe töltjük.
  4. Elkészítjük a levet, és az üvegben lévő zöldségekre öntjük.
  5. Lezárjuk az üveget, és mehet a spájzba.
  6. Ezzel a lével 4 üveg savanyúságot készíthetünk.
Szakács: Dézi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.