Nagyon jól néz ki:)
12 db tojás
3 evők. majonéz
2 evők. cukor
2 dl tejföl
1 evők mustár
só,bors
díszítésnek.zöld vagy szárított petrezselyem,pirosarany ,újhagyma,sajt
A kemyénre főzött tojásokat hosszában ketté vágjuk, a sárgáját egy tálba tesszük .a majonézt,cukrot tejfölt,mustárt egy kevés sóval kikeverjük, majd 2 evőkanlányi mennyiséget teszünk a tojásárgájához.Ezzel simára keverjük.Akkor a kapott masszát beletöltjük a félbe vágott tojásfehérjékbe,és egy nagy lapos tálra helyezzük lefelé fordítjuk,(én felfelé fordítva hagytam). A maradék masszát a tetejére locsoljuk és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.dísztíthetjük még,sajttal,pirosarannyl,zöldhagymával.
Hűtöben tároljuk.
Nagyon finom.Tálalhatjuk sonka tekeccsel, hidegtálon vagy sültekkel is.
Jó Étvágyat!
Egész évben alkalmazható a recept!Nyáron vigyázzunk a tárolásásra.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.