Nagyon ötletes. Gratulálok.
20 szendvicshez:
1 Bagett, vagy zsúrkenyér,
10 db. közepes nagyságú paradicsom
10 db fekete olajbogyó,
vaj, sonka, felvágott, vagy más szenvicsfeltét, esetleg körözött.
a díszítéshez petrezselyem zöld, majonéz, piros arany, vagy bármi, ami van otthon.
A bagettet felszeleteljük, megkenjük vajjal, szendvicskrémmel, vagy körözöttel, de bármi mással is lehet.
Ha vajjal kenjük, sonkát, vagy felvágottat szeletelünk rá.
A paradicsomokat félbevágjuk, majd középen bemetsszük. Kicsit szétnyitva ráhelyezzük a szendvicsre, majd a katica fejét, negyedbe vágott olajbogyóból hozzáillesztjük. Nagyon jól mutat, ha valami zöld levelet, salátát, petrezselyem zöldet is teszünk a szendvicsre. Nagyon jól néz kia zöld, a piros, és a fekete kontraszt. A pöttyeket készíthetjük az olajbogyó fekete héjából kivágva, vagy ételszínezékkel, esetleg ehető tintájú díszítő tollal.
Tapasztalatom szerint, nagyon gyorsan elfogy.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.