Piskóta::3x4db tojás, 20dkg liszt, 20dkg kristálycukor,1cs vaníliáscukor, 4 evőkanál hideg víz, 2 evőkanál, 1 evőkanál örölt kávé kakaópor(ezt aza adagot lapnként alkalmazzuk)Krém:::4evőkanál liszt, 0.5dl tej(ebből sűrrű krémet fözzünk)2cs vaníilás pudinpor,7dl tej, 20dkg porcukor, 2cs vaníliáscukor, 3 kávéskanál örölt kávé,2 evőkanál kakaópor,20dkg margarin ,Díszítéshez:öröltkávé, tortadara, csokolásék, stb/normál torta forma)
A tojásokból sütünk 3 lapot a(1 laphoz::4db tojás, 20dkg liszt, 20dkg kristálycujor, 1db sütőpor, 4 evőkanál víz, .)2lapba tesszünk 1-1 kanál kakaóport a harmadik lapba 1 kanál örölt kávét..Krém:Megfözzük a 4 evőkanál listet a 0.5dl tejjel és ezt hagyjuk hűlni , majd mefözzük a pudingport is a 7dl tejben jó sűrrűre és ez is hűljön .Mikor mindkettő meghűlt akkor robotgéppel jól dolgozzuk össze és utánna hozzáadjuk a margarint a porcukrot a vaníliáscukrot .3 részre osztom a krémet és 2 felébe kavarok kávét , majd a 3 részbe kakaóport és ezzel megtöltöm a lapokat.alsólap kávés, másodiklap kakaós, harmadiklapkávés.Ezzel a krémmel bevonjuk a tortát és dísszítjük .Én egy éjszakára szoktam hagyni , hogy érjenek az ízek .Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.