Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Reggelire ajánlott ételek recept » Kefíres lángos /nagyon finom/

felvitel dátuma: 2016-04-03 11:46:47       mai nézettség: 1       nézettség: 1895
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

450 gr-os kefír, 1 Baker porélesztő, 2 mokkáskanál cukor 1 mokkáskanál , 1/2 kg finomliszt, 1 evőkanál olivaolaj és kb 1/2 liter étolaj a sütéshez. A kész lángoshoz, tejföl, reszelt trapista és zúzott fokhagyma

Előkészületi idő: 90 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Kenyérsütő 8-as program, mindent bele, én a sót a liszt alá szoktam tenni, hogy ne érintkezzen rögtön az élesztővel. Ha letelik az idő a kelesztőbe, olajozott munkalapra kiszedem és  én 7 db ra osztottam, gombócokat formáltam és pár percig pihentettem, majd a forró olajban kisütöttem! Annyira finom, puha igazi jól sikerűlt lángosok! Próbáljátok ki!

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.