Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Keksztekercs

felvitel dátuma: 2013-03-31 19:01:06       mai nézettség: 1       nézettség: 1912
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Tészta:

  • 30 dkg darált háztartási keksz
  • 20 dkg porcukor
  • 2 dkg kakaó
  • 2 dkg lekvár
  • ½ dl rum
  • tej

Krém:

  • 10 dkg vaj
  • 15 dkg porcukor

Nyújtáshoz:

  • porcukor
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk a Konyhaművész Pro Tálban. Tejet mindig csak picit adunk hozzá, csak annyit, hogy jól összegyúrható, majd nyújtható legyen.

A vajat egy másik Konyhaművész Pro Tálban kikeverjük jól a cukorral.

A tésztát 3 részre osztjuk.

A Gyúrólapot porcukrozzuk, és a tésztát szép vékonyra kinyújtjuk a Nyújtóval.

A krémet is 3 részre osztjuk, és a kinyújtott keksz tésztánkat a Cukrász Spatula segítségével megkenjük, majd feltekerjük.

A tekercseket alufóliába csomagoljuk és szeletelésig a hűtőben tartjuk.

Szakács: Marcsi64


Film link: http://marcsiboszorkanykonyhaja.blogspot.hu/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.