Ma ez volt nálam a dobogó legfelső fokán!Hamarosan megcsinálom.
Hozzávalók: 10 db. kelkáposzta levél, 30 dg. darált hús, 2 db, tojás, só, bors, 1 db. zsemle, 1 cs. bacon szalonna, ami 12 szeletes.
Elkészítés: a kelkáposzta levelét forró vízbe teszem pár percig, majd leszűröm. A húst a hozzávalókkal együtt egy tálba teszem, és a zsemlét beáztatom, majd jól kinyomkodom, és az egészet összegyúrom. Ha a levelek kicsit lehültek, elkezdem tölteni őket, A levél szélére teszek kb,egy evőkanálnyi fasirt masszát, és először a szélét behajtom, majd felcsvarom. Betekerem bacon szalonnába, majd egy kiolajozott tűzálló tálba teszem. Szép pirosra sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.