2x 20 dk liszt
3 evk kakaó+2 evk kakaó.
2x 15 dkg cukor,
2 cs vanílliás cukor2 csípet só
5 dkg élesztő
3 dl tej
2x1 tojás.
2x 10 dkg margarin
pici liszt ,pici margarin,a tepsi ki kenéséhez.
A lisztett két tálba teszem,és az egyik világos lesz a másikba 2 kkkevk kakaót tesszünk,és mind két tálba mindent egyformán bele teszünk,az élesztőt elosztjuk,és mind kettőbe tesszünk,és az egyikbe két evk kakaót tesszünk,és ez lesz a barna tészta,jól meg dagasztjuk mind két tésztát,és ki nyújtjuk,és a világost alólra terítem,és 3 evk kakaót,és tíz dkg cukrottt szórok hozzá,és a barna tésztát ami ki van nyújtva rá borítom a fehérre ami közt ott van a cukros kakaó,és finoman össze tekerem,és mint egy hosszú kalács úgy fog ki nézni,és ekkor újnyi vastagra el szeletelem,és a tepsibe fektetem a szeleteket,és forró sütőben kevesebb mint 20 perc meg sütjük,............sütés előtt fél órát letakarjuk és kelesztjük,és ezután sütőbe tesszük,és így közel húsz percig sütjük,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.