Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Kemencében sült kacsacomb

felvitel dátuma: 2014-09-14 21:10:02       mai nézettség: 1       nézettség: 2598
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
8 db kacsacomb
1,5 kg burgonya
2 fej lilahagyma
2 fej vöröshagyma
2 db alma
1 tk majoranna
1 dl rozé bor
ízlés szerint
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:
A kacsacombokat megtisztítom, a felesleges zsíradékot levágom róla és besózom.
A krumplit meghámozom, a kissebbeket félbe, a nagyobbakat több darabba vágom és lerakon az előzőleg beáztatott cserépedény aljára. Enyhén megsózom.
A hagymákat megpucolom, cikkekre vagy vastagabb karikára vágom és a krumplira rakom.
Erre helyezem a kacsacombokat, megszórom majorannával, majd rárakom a cikkekre vágott almát, végül aláöntöm a bort.
Ráteszem a fedelét és betolom a kemencébe és 300 fok körüli hőmérsékleten 120 percig sütöm. Az utolsó 10 percre levettem a fedelét.
Párolt káposztával tálalom.
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.