500dkg Liszt lehet keverni más lisztel is
1 cs száraz élesztő
3 dl langyos víz
1 kk só pici bors
25 dkg szallona
2 fej lila vagy vörös hagyma
2 kispohár tejfől
izlés szerint kolbész
3-4 kerezd hagyma
Lisztet a sót és az élesztőt összekeverem keverő géppel és hozzá adom a langyos vízet lassan . miutána össze dolgoztam lefedem és langyos helyre teszem kellni.
A szalonát apró csikokra vgom és kisütöm a zírjából.
Hagymát csikokra vágom. a tesfőlhoz teszek sót és pici borst és a foghagymát összetörve beleteszem.
30 perc alat elkészül és meg kell a tészta és a tepsít kiolajozom éés szét huzgálom benne a tésztát .
megkenem a tejfölös masszával ráteszem a szalonát és a hagymát izlés szerint kolbászt -
25 percig sütjük 15 percig 160 fokon 10 percig 220 fokon és ekkor ha valaki sajtosan szereti tehet rá .
Jó étvágyat hozzá .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.