Kínai kel,
sörretek,
répa,
spárga,
zöldhagyma,
zeller, (zöldség ízlés szerint)
Paszta:
kis darab gyömbér,
2 fej hagyma,
szójaszósz,
halszósz,
pirospaprika+fűstölt,
só egy fej fokhagyma
A zöldségeket vékonyra vágom, lesózom és egy napig állni hagyom.
A Pasztához öszzeturmixolom a hozzávalókat, és a zöldségeket teszem.
Nagy üvegbe rétegezem, ha nem elég a lé sós ízzel pótolom.
Konyhapulton hagyom érlelni(olyan mint mikor uborkát kovászolunk) erjesztjük, a tetőt nem csavarjuk rá. Kostoládsal tudjuk ellenőrizni számunkra mikor elég savanyú.
Erjedés után hűtőben tartjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.