A húst vékony csíkokra vágom, elkeverem sóval, ötfűszer-keverékkel, csiliszósszal.
Megszórom keményítővel, elkeverem és wokban 2 ek forró szezámolajban megpirítom, majd félreteszem.
Zöldségleves hiján 1 l vízben elkeverek 5 tk ételízesítőt, vagy 2-3 zöldségleves kockát, felforralom, bele teszem a metéltet, roppanósra főzöm és leszűröm.
2 ek olajon megpirítom és a húshoz keverem.
A zellerszárat, újhagymát, shitake gombát és paprikát vékony metéltre vágom és a babcsírával együtt a maradék olajon roppanósra pirítom.
Végül hozzáadom a húsos tésztát, meglocsolon 2-3 dl zöldséges tésztafőző lével, 1-2 perc alatt nagy lángon összeforgatom és forrón tálalom.