Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta receptek » Kis perec

felvitel dátuma: 2012-01-02 09:01:01       mai nézettség: 1       nézettség: 3852
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

1 kg  liszt

25 dkg margarin

1 pohár tejföl(2dl)

10 dkg zsír

1 tojás

2 kávéskanál

3 dkg élesztőt 2 dl tejben felfuttatni kis cukorral

Pancs:1 rész liszt 2 rész tejjel higítjuk,hogy kenhető legyen

Előkészületi idő: 45 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Az élesztőt felfuttatjuk egy teáskanál cukorral és tejjel.

A hozzávalókkal összegyúrjuk.Majd 45 pecen keresztül hagyjuk kellni.A tészta keménységét egy csipet tésztán ellenőrízzük.Ha jól nyúlik amikor sodorjuk,akkor már sem liszt sem tej nem kell hozzá.

 

Lehet rudakat is sodorni vagy sajtosokat készíteni,esetleg szerencsehozó malac fejeket is. Sok lesz belőle és nagyon finom.

 

Pancsot akkor csapkojuk,vagy kenjük rá mikor már félig megsült a perec ,és vissza tesszük sütjük még ezzel is.

Előmelegített sütőben sütjük 200 fokon.

Szakács: Rena


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.