2 db köröm,
1,30 kg csülök,
50 dkg lapocka,
1 farok
30 dkg bőr,
1 vöröshagyma,
2 fej fokhagyma,
szemes bors,
1db csípős paprika,
1db zöldség,
2 db sárgarépa,
só,
ízlés szerint
A húsokat megtisztítom, feldarabolom, kuktába teszem, felöntöm vizel, kicsit sózom.
Ha felfőtt addig szedem folyamatosan róla a habot, ha már nem habzik hozzáteszek minden hozzávalót.
Még sózom óvatosan, ekkor lefedem a kuktát, és 3 órán nagyon lassan főzöm.
Ennyi idő alatt jó puhára megfő benne minden.
Majd leszűröm a levét, a húst kicsontozom és a tányérokba egyenletesen elosztom a lével együtt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.