Kedves Ilona tetszik a recepted énis igy csinálom csak nem kuktába főzöm hanem fazékba. Jó egészséget és jó étvágyat hozzá.9
Hozzávalók: 4db köröm, 2 kg csülök, 50 dkg lapocka, 1 farok 30 dkg bőr, 1 vöröshagyma, 2 fej fokhagyma, szemes bors, 1db csípős paprika, 1db zöldség, 2 db sárgarépa, só, ízlés szerint
Elkészítése:
A húsokat szépen megtisztítom, és feldarabolom, kuktába teszem, felöntöm vizel, kicsit sózom. Ha felfőtt addig szedem folyamatosan róla a habot, ha már nem habzik, hozzáteszek minden hozzávalót, és még sót, ( óvatosan a sóval, ha túl sós akkor nem alszik meg a kocsonya) Ekkor lefedem a kuktát, és 3 ó hossza nagyon lassan főzöm. Ennyi idő alatt nagyon puhára megfő benne minden. Majd leszűröm a levét, a húst egy tálcára kicsontozom és a tányérokba
egyenletesen elosztom, a lével együtt. Mindegyikre teszek kettő karika répát, és kiteszem a hidegre ha megdermedt akkor letakarom és mehet a hűtőbe ami marad belőle.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.