A piskótához:
8 db tojás
8 ek. finom liszt
8 ek. kristály cukor
1 kk. sütőpor
A pudinghoz:
½ l tej
1 cs .csokis puding
4 ek kristály cukor
2 cl rum vagy aroma
5 dkg mazsola
A mártáshoz:
6 dl tej
½ cs csokis puding
4 ek. kristály cukor
5 dkg kakaópor
2 cl rum vagy aroma
A beforgatáshoz:
30 dkg kókuszreszelék
Előkészítés: A 8 tojásból, 8 kanál lisztből, 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A mazsolát beáztatjuk.
Elkészítés: A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk. A pudinghoz:Egy csomag pudingporból 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel,rumaromával pudingot főzünk. A mártáshoz:A kakaóport kikeverjük 4 evőkanál cukorral, ½ csomag pudingporral, rumaromával,2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk és hozzáöntjük a kikevert kakaót. Állandóan kevergetve egyszer forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről és kihűtjük. A piskótát megkenjük a pudinggal,megszórjuk a lecsepegtetett mazsolával, ráhelyezzük a másik lapot, hűtjük, kockára vágjuk. A kockákat a csoki mártásba, majd a kókusz reszelékbe forgatjuk.
Jó étvágyat kívánok!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.